Ashtar 
KOSMISCH BEWUSTZIJN
Ashtar is een etherisch lichtwezen, een liefdevolle intelligentie en hij bestaat uit puur Licht en werkt met de helende regenboogkleuren. Vanuit een golf van liefde heb ik Ashtar mogen ontmoeten. Deze openbaring van het Licht opende mijn kosmisch bewustzijn. Wanneer dit gebeurt dan opent hij de sluiers. De ware herinnering aan wie je werkelijk bent komt boven. Ooit was de mens een prachtig wezen met heel veel Lichtkracht en bijzondere talenten. De herinnering aan een Aards Paradijs is geen fantasie en ligt bij iedereen diep in het hart verborgen.
Een zeer intens verlangen gaat nu opstaan om dit alles weer te herenigen tot heelheid. 
Beschermer van de vrouwelijke christus:
Feminine Christ
MAGDALA OF RAINBOWS

©All rights reserved  do not copy this art (pictures)  copyrights: ART-hura

Calling All Earthlings - EXCLUSIVE TRAILArtist Name
00:00 / 01:37
 
Sterrenstof
Wij zijn allemaal geboren uit sterrenstof, de kosmos is een echte realiteit. De nieuwe aarde gaat zich laten zien en er komt een grote verandering! Ons kosmisch vermogen wordt wakker en het nieuwe bewustzijn wordt verder geopend, waardoor we heel anders naar oude problemen gaan kijken. De illusies lossen op.
EENHEIDSBEWUSTZIJN
Het eenheidsbewustzijn vanuit het Christusprincipe zal via een vernieuwende vorm worden uitdragen. Ashtar wordt doorstraalt met dit Licht van liefde. Jezus is voor vele bekend, maar om de oude dogma's los te laten mogen dit alles in een nieuw daglicht gaan bekijken. Wat zij laten zien is geen nieuwe religie, maar een nieuw bewustzijn.
EEN NIEUWE VISIE WORDT GEBOREN
STARPEOPLE
Vele oude beschavingen op aarde maakte al contact met de Sterrenwezens of de Hemelvaarders. In vele oude overleveringen, zoals de primitieve kunst: in vele soorten (bijbel)afbeeldingen en (rots)tekeningen zijn deze nog te zien. Deze zijn vanuit de oudheid overgebleven. Er is zoveel bewijs.
De tijd is aangebroken om dit contact weer te gaan herstellen.
Hoe kan je weer contact maken met deze mooie werelden van liefde? 
Vaak liggen deze verschillen in de hele kleine dingen, die pas opengaan als je weer in je gevoel belandt. 
 
STERRENZAAD
 
Ieder die zich aangetrokken voelt door deze berichten, draagt eenzelfde energie en eenzelfde sterrenstof.
Misschien ben jij ook een sterrenzaad (starseed) net als mij? 
 
UNIVERSEEL  BEWUSTZIJN
Via de stilte...
Deze stiltebeleving is enorm krachtig en puur.
Er is ook veel angst bij de mens om deze verbindingen aan te gaan: "de angst voor de stilte" en voor de andere werelden.
We mogen dit alles in ons eigen tempo en op onze eigen unieke manier gaan ontdekken.
ASHTAR ROSE
De regenboogroos, de magadala van de regenbogen:
Open nu het goddelijke vrouwelijke in jezelf.
Dit geldt voor de vrouw, maar ook voor de man.
Lichtwezens weten hoe zij deze beide delen kunnen verenigen als eenheidsenergie.
Jij kan dit ook
Dit is jouw levensenergie, het zelfgenezend vermogen.
De balans in alles..
 

Ashtar Command

 Het Ashtar Command komt officieel van boven de twaalfde dimensie, zij zullen nooit lager dan de vijfde dimensie afdalen om met jou te communiceren. Maar vanuit deze hoge energie kunnen ze wel de energie vanuit de liefde naar je toe zenden. Dit is de straal vanuit de Goddelijke Bron.

Deze Lichtkrachten vormen een vrijwillig Leger van Licht, zij werken samen met de Engelen. De Heilige Michaël vormt een verbinding met het Ashtar Command.
In de hogere Lichtsferen werkt iedereen samen. Het universum is zeer groot, vele dimensies hebben al contact met de aarde eeuwenlang.
 
Daarnaast hebben zij ieder een eigen specialisatie waaruit zij werken.
Hun Lichtschepen zijn enorm groot en geavanceerd, er zijn vele waarnemingen door piloten van het leger en door de gewone mens.  
Zie Sylphs

©All rights reserved  do not copy this art (pictures)  copyrights: ART-hura